Groepscoaching voor gevorderde jeugdwerkers, een experiment.

23 mei 2022
Groepscoaching in één dag Credits Katrien Van de Mosselaer

Er zijn weinig tot geen mogelijkheden voor gevorderde jeugdwerkers om zich op lange termijn verder te ontwikkelen. Zowel in onze eigen jeugdwerksector als in het hoger onderwijs ontbreekt er een aanbod voor ervaren jeugdwerkers om een intensievere opleiding te volgen die hun professionele kwaliteiten blijvend versterken. Dat terwijl de jeugdsector constant in flux is.

Daarom sloegen Formaat, De Ambrassade en JES de handen in elkaar en zetten we samen een krachtig experiment op voor gevorderde jeugdwerkers: een groepscoaching-in-één-dag op donderdag 23 juni 2022.

Tijdens dit eenmalig coaching moment voor jeugdwerkers zullen we jeugdwerkers ondersteunen om hun vragen in een actie om te zetten, business as usual, maar proberen we ook een duidelijk zicht te krijgen op de ontwikkelingsnoden van jeugdwerkers. De in- en output van dit experiment dient als voedingsbodem om op termijn een opleiding voor gevorderde jeugdwerkers te ontwikkelen.

Voor dit experiment zoeken we jeugdwerkers die minimum 2 jaar professioneel werkzaam zijn in een jeugdwerkorganisatie én goesting hebben om hun eigen leerproces in handen te nemen. Welk profiel of van welke organisatie je bent is minder van belang. We zetten de kracht van diversiteit in door een mix te maken van verschillende jeugdwerkvormen. 

Inschrijven

De maximum capaciteit is 30 personen.
Inschrijven kan tot en met 6 juni onderstaande knop.

Neem contact op:

De Wittestraat 2, 2600 Berchem

Bereikbaar op ma-vrij van 10-16u

Neem contact op