Werkgevers

online EQUIPE Werkgeverschap 2024

16 apr. 2024 - 29 apr. 2024
DSC 8920

EQUIPE is een vormingstraject voor bestuurders die een specifieke rol opnemen in het jeugdhuisbestuur en hierin willen groeien. Door middel van vorming, netwerken en expertise-uitwisseling met andere collega-bestuurders die met hetzelfde bezig zijn in andere jeugdhuizen, versterk je je positie als bestuurder.

In 2024 zijn er drie thema’s gericht op drie verschillende profielen. Je kan deelnemen aan EQUIPE: Zakelijk Beheer, EQUIPE: Vrijwilligersbeleid en EQUIPE: Werkgeverschap.

Formaat is ervan overtuigd dat een sterk zakelijk beheer, een doordacht vrijwilligersbeleid en goed werkgeverschap een sterker jeugdhuis maken.

EQUIPE: WERKGEVERSCHAP

Werken met beroepskrachten brengt voor heel het bestuur verantwoordelijkheden met zich mee. Je zorgt er samen voor dat de juiste mensen worden aangetrokken en aangeworven, je organisatie de wettelijke verplichtingen kan navolgen en dat de beroepskrachten zo goed mogelijk hun job kunnen uitvoeren.

Na deze cursus vertrekt het bestuur als betere werkgever naar het jeugdhuis, met een duidelijk overzicht van wat jullie in orde moeten maken. Ieder formuleert prioriteiten en krijgt interessante tools aangereikt die de samenwerking tussen bestuur en beroepskracht verbeteren.

PROGRAMMA

• Avond 1: Wettelijke verplichten

• Avond 2: Werving, selectie & onthaal

• Avond 3: Functioneren, evalueren en einde overeenkomst

Praktische informatie

Wanneer 

Dinsdag 16 april 2024 19u-22u
Woensdag 24 april 2024 19u-22u
Maandag 29 april 2024 19u-22u

Waar

Online

Prijs  

Leden: € 50

Niet-leden: € 60

Voor wie 

Voor bestuurders en coördinatoren in jeugdhuizen en open jeugdwerkingen met tewerkstelling

Neem contact op:

De Wittestraat 2, 2600 Berchem

Bereikbaar op ma-vrij van 10-16u

Neem contact op