Voor vrijwilligers en professionals

Publik Kortrijk 2024

3 mei 2024 - 5 mei 2024  /  West-Vlaanderen
Photo 125 2

Publik, het vormingsfestival van Formaat, komt er weer aan! We komen samen om te beleven, te ontmoeten en te inspireren. De allereerste editie van Publik vond plaats in Brugge. Na Antwerpen, Gent, Hasselt en Leuven is het nu tijd om opnieuw richting West-Vlaanderen te trekken. Zien we jou van 3 tot 5 mei in Kortrijk?

Wat kan je verwachten?

Een evenement waar je ondergedompeld wordt in alles waarrond open jeugdwerk draait. Samen met vrijwilligers, bestuursleden en beroepskrachten uit heel Vlaanderen en Brussel maken we er een onvergetelijk weekend van. Het aanbod tijdens Publik is divers. Alles is mogelijk: vormingen, workshops, debatten, intervisiemomenten, inspiratietalks, ... Daarnaast maken we in het programma veel ruimte vrij voor ontmoeting, netwerk, uitwisseling en ontspanning. No worries, hapjes, drankjes en muziek voorzien we voldoende!

Programma

Meer informatie over het programma van deze editie volgt nog. Hou zeker deze pagina en de sociale media van Formaat in het oog.

Praktische informatie

Wanneer?3 tot en met 5 mei 2024
Waar?Kortrijk, exacte locatie(s) TBA
Prijs?PS: Ben jij bij de eerste 10 inschrijvers? Dan krijg je maar liefst 50% korting!
Met overnachting
  • Vrijdag en zaterdag: 59 euro
  • Zaterdag en zondag: 79 euro
  • Vrijdag, zaterdag en zondag: 99 euro
Zonder overnachting
  • Vrijdag, zaterdag en zondag: 69 euro

Inschrijven

De inschrijvingen voor Publik Kortrijk zijn geopend. Je programma kan je voorlopig nog niet kiezen. Het wordt sowieso weer een knaller, dus schrijf je toch alvast in om een plekje te bemachtigen.

Schrijf je jezelf nu al in, dan krijg je het programma te zien voor het online komt te staan. Dan kan je je sessies als eerste vastleggen en ben je zeker van een plaats bij je favorieten. Daarbovenop krijg je ook maar liefst 50% korting als je één van de eerste 10 inschrijvers bent!

Neem contact op:

De Wittestraat 2, 2600 Berchem

Bereikbaar op ma-vrij van 10-16u

Neem contact op