Coachclub 2024 (Haven voor jonge ondernemers)

19 apr. 2024 - 31 okt. 2024
Afbeelding coachclub website formaat

Coachclub staat voor een warme community van coaches en coachees. Jeugdwerkers en Havencoaches kunnen hier terecht om kennis en expertise te verwerven en met anderen uit te wisselen. De sessies zijn een veilige haven waar je getraind wordt in verschillende competenties. Elke sessie vindt plaats op een inspirerende plek van een (jeugd)organisatie die je ook beter leert kennen. Hiernaast is er ook ruimte voorzien voor lekker eten en een drankje voor, tijdens en na de trainingen.

Coachclub 2024

Dit jaar staat het traject in het teken van het coachen zelf. We reiken een heleboel tools, modellen en technieken aan om jongeren met uiteenlopende ideeën te begeleiden. Voor de nieuwsgierigen: enkele vind je nu al op het e-learningplatform van Haven.

Het blijft evenwel niet bij theorie, je gaat er zelf mee aan de slag en vertaalt ze naar jouw jeugdwerkcontext. We bedenken in groep concrete methodieken om met jouw jongeren en de tools aan de slag te gaan. Bovendien testen we samen uit. Samengevat, we koppelen nadrukkelijk theorie en praktijk. Stapsgewijs leer je ook jezelf als coach beter kennen.

Het traject vormt één geheel. Wanneer je inschrijft, engageer je je voor alle sessies. Toch interesse in één enkele sessie? Get in touch. We bekijken samen met jou wat mogelijk is.

Vóór de start van Coachclub, gaan we met jou aan tafel. Tijdens dat gesprek, maken we kennis en achterhalen we waar jouw leerkansen als begeleider van jongeren liggen en stellen we leerdoelen voorop.

Praktische informatie

Inschrijven?Vul deze Google Form in.
Meer info?Bekijk de website van Haven.
Prijs?
Volledig traject
(7 sessies)

250 euro

Inclusief:

  • Maaltijden
  • Haven-werkboek (boordevol coachtools)
Enkele sessie

Enkel op aanvraag


Neem contact op:

De Wittestraat 2, 2600 Berchem

Bereikbaar op ma-vrij van 10-16u

Neem contact op