Cashloos betalen voor jeugdhuizen

Dokker logo oranjewit bg zwart website 480x480

Met Dokker betaal je cashloos in je jeugdhuis. Het is niet alleen veiliger, het zorgt ook voor een efficiënte en snelle barwerking. Dat is niet alleen handig voor jou, maar ook voor je bezoekers! Alles samengenomen betekent dit dat de winst zal stijgen.

Dokker: wat en waarom?

Dokker is een webapp waarmee de bezoeker bestellingen plaatst en betaalt via zijn eigen smartphone. In de backend worden alle bestellingen opgeslagen waardoor de mogelijkheid bestaat om rapporteringen van verkochte consumpties te bekijken.

De webapp is speciaal gemaakt voor jeugdhuizen zodat zij met een betaalbaar systeem kunnen werken dat zich onderscheidt van de horeca-apps op de markt. Die zijn vaak minder voordelig. Denk bijvoorbeeld aan instap- en uitstapkosten, maandelijkse bijdragen, een hogere transactiekost per verrichting…

Dokker wordt gebouwd door Alfa-Zet. Met zijn twintig jaar ervaring is dat van de grootste en meest betrouwbare spelers als het gaat over kassasystemen.Ze zorgden voor betaaloplossingen in hogescholen en universiteiten, maar ook bij de overheid. Het is zelfs mogelijk dat je een systeem van AlfaZet hebt gebruikt op Tomorrowland. Bovendien is Alfa-Zet een ethische ondernemer die geen data van gebruikers verkoopt aan derden!

Hoe werkt het?

Elk jeugdhuis krijgt zijn eigen specifieke QR-code.  Na het scannen van de code of het intypen van de bijhorende link surf je naar de webapplicatie. AlfaZet stelt vijf gratis QR-code stickers ter beschikking aan de deelnemende jeugdhuizen.  

Je bezoeker rekent rechtstreeks af via Payconiq. Daarna ontvang jij de binnenkomende bestellingen via een scherm van een smartapparaat of via een printer die de bestelling automatisch afprint. Elke bestelling wordt geïdentificeerd aan de hand van een bestelnummer. Dokker wordt gehost in de cloud van Alfa-Zet.

Per transactie wordt er 0,15 euro (exclusief btw) aangerekend. Daarin zit ook de Payconiqkost. AlfaZet rekent enkel 0,09 euro aan en Payconiq zal 0,06 euro factureren.  

Verder zijn er geen instapkosten, geen uitstapkosten,geen licentiekosten en geen kosten voor de gebruiker. Als je extra hardware zou bestellen, betaal je de prijs van het toestel. Dat is geheel vrijblijvend, de prijzen staan vermeld op het bestelformulier.

Voordat je het bestelformulier kan doorsturen naar Alfa-Zet, sluit je eerst een contract af bij Payconiq. Dat kan rechtstreeks via de ‘contactpersoon jeugdhuizen’ bij Payconiq of via Alfazet. 

Als dat contract in orde is gebracht, bezorg je Alfa-Zet vervolgens het ondertekend inschrijvingsformulier. Als je de bestelling hebt geplaatst, dan kan je de webapp na twee weken gebruiken.

BELANGRIJK Enkel initiatieven die lid zijn van Formaat kunnen intekenen op dit aanbod!

Contact
Formaat: jos.meers@formaat.be
AlfaZet: secretariaat@alfa-zet.be

DOKKER

"Dokker, een webapp speciaal op maat van jouw jeugdhuis!"