Voor vrijwilligers en professionals

Publik Najaar 2022

28 okt. 2022  /  Antwerpen
LVER 20220513 0045

Publik: Hét vormingsfestival van Formaat. We komen samen om te beleven, te ontmoeten en te inspireren!

PUBLIK 2022 10 google form 1600x400

Stond jij de eerste editie al op Publik? We zien je graag terug! Of misschien is het helemaal nieuw voor jou? Dan moet je niet twijfelen: Het wordt zeker weer een knaller van Formaat 😁

Wat is Publik?

Publik is een evenement waar je ondergedompeld wordt in alles waarrond open jeugdwerk draait. Samen met vrijwilligers, bestuursleden en beroepskrachten uit heel Vlaanderen en Brussel maken we er een onvergetelijke tweedaagse van. Het aanbod tijdens Publik is divers: Er zullen vormingen, debatten en inspiratietalks zijn. Daarnaast maken we in het programma veel ruimte vrij voor ontmoeting, netwerk, uitwisseling en ontspanning. No worries: Hapjes, drankjes en muziek voorzien we voldoende!

Formaat vindt het belangrijk om open jeugdwerk (jullie!) mee te betrekken bij de inhoudelijke invulling van haar vormingsaanbod. Publik is de perfecte plaats om dit te doen. Heb je leuke ideeën? Laat het weten! Of wil je meewerken aan de organisatie van Publik? Ook welkom!

Wie is er op Publik?

We nodigen heel interessante sprekers uit en ook vrijwilligers en medewerkers uit verschillende jeugdinitiatieven zijn van de partij. Daarnaast komen onze partners (uit het jeugdwerk) langs om hun expertise en kennis te delen.

Niet te vergeten: Verschillende jeugdhuizen en andere jeugdwerkingen zijn te vinden op Publik. Leer nieuwe werkingen, personen en hun ideeën kennen!

De volledige line-up volgt nog. :)

Inschrijven voor Publik?

De volgende editie gaat door op 28 & 29 oktober 2022. Dit keer begeven we ons naar Kavka in Antwerpen. Schrijf je nu in of geef Publik zeker een plaatsje in je agenda!

*Je kan een ticket kopen voor vrijdag, voor zaterdag of een ticket voor beide dagen met overnachting in hostel ASH. Als je een aangepaste formule wil, stuur dan een mail naar vorming@formaat.be*

Praktische informatie

WanneerStart: Vrijdag 28/10/2022 – 12:30
Einde: Zaterdag 29/10/2022 – 19u00
LocatieKavka Oudaan
Oudaan 14
2000 Antwerpen
OvernachtenEr is de mogelijkheid tot overnachten! Je kiest helemaal zelf of je het wil.
We slapen dit keer in Hostel ASH.
PrijsVrijdag
16 euro (leden)
20 euro (niet-leden)

Overnachting
20 euro (leden)
26 euro (niet-leden)

Zaterdag
24 euro (leden)
30 euro (niet-leden)

Combi
60 euro (leden)
76 euro (niet-leden)

BetalingNa afloop van de activiteit krijgt je organisatie een factuur met de kostprijs, je hoeft dus niets op voorhand te betalen.

Bekijk zeker de inschrijvingsvoorwaarden voordat je inschrijft
EtenVrijdag: Lunch, Vieruurtje, Avondmaal

Zaterdag: Ontbijt (bij overnachting), Lunch, Vieruurtje


Neem contact op:

De Wittestraat 2, 2600 Berchem

Bereikbaar op ma-vrij van 10-16u

Neem contact op