Jeugdhuis- en andere wetgeving

EQUIPE Online: Zakelijk Beheer 2024

4 dec. 2024 - 18 dec. 2024
20200218 EQUIPE 3

EQUIPE is een vormingstraject voor bestuurders die een specifieke rol opnemen in het jeugdhuisbestuur en hierin willen groeien. Door middel van vorming, netwerken en expertise-uitwisseling met andere collega-bestuurders die met hetzelfde bezig zijn in andere jeugdhuizen, versterk je je positie als bestuurder.

In december organiseren we een online editie van EQUIPE Zakelijk beheer als afsluiter van het jaar. Kon je er dus niet bij zijn tijdens EQUIPE in jouw regio? Dan is dit jouw kans om online aan te sluiten!

Wat kan je verwachten?

Tijdens EQUIPE Zakelijk beheer maak je op een duidelijke en begrijpbare manier kennis met de algemene en vzw-wetgeving en leer je hoe je een enkelvoudige boekhouding kan voeren. Daarom is EQUIPE een aanrader voor elke werking die een vzw runt. Sessie 2 en 3 zijn ook aanbevolen voor elke feitelijke vereniging die hun werking wilt versterken.

Programma
  • Sessie 1: Vzw-wetgeving
  • Sessie 2: Algemene (jeugdhuis-)wetgeving
  • Sessie 3: Enkelvoudig boekhouden & Assist

Praktische informatie

Wanneer?

Woensdag 4 en 11 december van 19-21u
Woensdag 18 december van 19-22u

Waar?Online via Teams
Je ontvangt een deelnamelink na inschrijving
Prijs?Per avond: 20 euro voor leden, 30 voor niet-leden
Voor het hele traject: 50 euro voor een individuele inschrijving, 100 euro voor een groep
Annuleringsvoorwaarden
  • Tot zeven dagen voor de start kan je zonder kosten annuleren.
  • Vanaf de zesde dag voor de start moet je 90 procent van de deelnameprijs betalen. Laat je niets weten of haak je tijdens af, dan betaal je de volledige deelnameprijs.
  • Bij gegronde redenen (sterfgeval, ziekteā€¦) is je uitschrijving zonder kosten. Je bezorgt hiervoor de nodige bewijsstukken aan Formaat, ten laatste zeven dagen na je afwezigheid.

Annuleren doe je door een mailtje te sturen naar vorming@formaat.be of te bellen naar 03 226 40 83 (bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 10u00 - 16u00). Andere inschrijvingsvoorwaarden vind je hier terug.

Neem contact op:

De Wittestraat 2, 2600 Berchem

Bereikbaar op ma-vrij van 10-16u

Neem contact op