Voor vrijwilligers en professionals

Decreet bovenlokaal jeugdwerk '24 - '27 - Q&A-sessie 2 (online)

14 feb. 2023
Smoke Bomb Lo Res 10

In 2023 kunnen geprofessionaliseerde open jeugdwerkinitiatieven (opnieuw) een subsidiedossier indienen bij de Vlaamse overheid voor vier jaar aan werkingssubsidies, om in te spelen op de prioriteiten van het Vlaamse jeugd- en kinderrechtenbeleid. Ze moeten artistieke expressie, ondernemerszin en sociale cohesie met de omgeving stimuleren. Formaat neemt jou de komende maanden mee in een traject om voor 1 juni 2023 een sterk beleidsplan op te stellen en uiteindelijk een overtuigend dossier in te dienen.

Zit je midden in je beleidsproces, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Ben je al volop aan het schrijven voor je dossier, maar loop je helemaal vast op al de vragen die je moet beantwoorden? Tijdens deze online Q&A sessie krijg je de kans om al jouw vragen te stellen aan je Formaatjes.

Om zoveel mogelijk vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, stuur je bij voorkeur al je vragen op voorhand door naar jelva.vanvooren@formaat.be. De deadline hiervoor is donderdag 9 februari.

Voor meer info over het decreet bovenlokaal jeugdwerk en de criteria waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor deze subsidie kan je terecht op de website van de Vlaamse overheid.

*Belangrijke data om in je agenda te zetten:
1/06 - Deadline indienen dossier

In het voorjaar van '23 volgen nog extra momenten waarop je feedback kan krijgen op jouw dossier.

Praktische informatie

WANNEER

Dinsdag 14 februari 2023, 14u - 16u.

WAAR

ZOOM, de link wordt enkele dagen voor het infomoment per mail doorgestuurd.

PRIJS

Gratis, inschrijven is verplicht!

WIE

Vrijwilligers, bestuurders, beroepskrachten in het open jeugdwerk

Neem contact op:

De Wittestraat 2, 2600 Berchem

Bereikbaar op ma-vrij van 10-16u

Neem contact op